VISSTE DU ATT

Vi är pålitliga
Vi är engagerade
Vi är modigaFör oss är våra kunder viktigast och vårt mål är att alltid hålla en mycket hög servicenivå där all kontakt med oss ska vara enkel, snabb och kompetent. Vi är noga med att förstå varje kunds verksamhet för att alltid leverera optimal produkt och service.


Förutom lösningar för den fysiska etiketten hjälper vi gärna till med prepress-tjänster, lagerhantering, råd kring hållbara materialalternativ mm.

Prepress

Vi hjälper dig redan från start när din etikett ska utformas. Vi ger råd och förslag om layout, tryckbarhet och reprografiska digitala filformat.
För testserier eller prover har vi även fina möjligheter i våra digitala lösningar.

KONTAKTA OSS

Lager

Vi kan lagerhålla dina etiketter och färgband. Tillsammans gör vi en avropsplan med min- och maxnivåer för att säkerställa snabb och säker tillgång av all märkning till din produktion.

Kontakta oss

Hållbarhet & miljö

Vi använder oss i första hand av insatsvaror som har så låg miljöpåverkan som möjligt. T.ex. FSC-certifierade pappersmaterial, adhesive godkända för indirekt kontakt med livsmedel, lågmigrerande lacker och den mest miljövänliga digitala trycktekniken som finns på marknaden.

kontakta oss